29 Mart 2024, Cuma

Aydın-Muğla eski karayolu asfaltlanıyor

31 Aralık 2018, Pazartesi 17:07

     


Aydın Büyükşehir ve Çine Belediyesi işbirliğince eski Aydın-Muğla Karayolu'nun 3.5 kilometrelik olan kısmında asfalt için alt yapı çalışmaları tamamlandı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Aydın Büyükşehir ve Çine Belediyesi tarafından Çine'deki üreticilere ulaşımda kolaylık sağlanması amacıyla eski Aydın-Muğla Karayolu asfaltlama çalışması başladı. Çalışma hakkında bilgiler veren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, eski Aydın-Muğla Karayolu'nun Çine kısmının genişletilerek asfaltlanacağını ve bu sayede tarlalara ulaşımın daha kolay hale getirileceğini ifade etti.

 

 

TRAKTÖRLER TRAFİKTEN KURTULACAK

Traktörlerin faal olarak kullanılan ve trafik yoğunluğu yaşanan yeni Aydın-Muğla Karayolu'nu kullanmalarının tehlike arz ettiğini belirten Başkan Dinçer,"Büyükşehir belediyesi ile ortaklaşa başlattığımız eski Aydın-Muğla Karayolu asfaltlama ve genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Şuan yolun Yolboyu Mahallesi'nden Karpuzlu yol ayrımına olan kadar ki kısmında alt yapı çalışmaları tamamlandı ve önümüzdeki sezon asfaltlama çalışması yapılacak. Burada çiftçimizden çok olumlu dönüşler aldık. Çiftçimiz trafiğin yoğunluğundan uzak rahat bir şekilde traktörü ile ulaşımını eski yoldan sağlayabiliyor. İlk olarak çalışmamızı Karakollar Mahallesi'nden başlayacaktık ancak şuan Karakollar'da kanalizasyon çalışması başlatılacağı için Yolboyu'ndan başladık. Eski Aydın-Muğla Karayolu'nun Çine sınırları içerisinde kalan kısmının tamamını asfaltlayacak ve genişleteceğiz. Bu çalışma Eskiçine'den Çöğürlük'e kadar devam edecek" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler