19 Nisan 2024, Cuma

Dünyanın 2. büyük kanyonunu gezdiler

31 Ekim 2018, Çarşamba 16:32

     


Çine Kültür Derneği Doğa Yürüyüş Kulübü yeni sezonun ilk yürüyüşünü dünyanın ikinci büyük kanyonu olan Uşak Ulubey Kanyonuna gerçekleştirdi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Kültür Derneği Doğa Yürüyüş Kulübü yeni sezonun ilk yürüyüşünü Uşak Ulubey ilçesine gerçekleştirdi. Doğa severler ABD'deki Arizona Eyaleti sınırları içerisinde bulunan Grand Kanyonu'nun ardından dünyanın en büyük ikinci kanyonu olarak bilinen 73 kilometrelik doğa harikası Ulubey Kanyonunu keşfetti. Çineli 37 doğasevere Kula Doğa Kulübünden 24 kişi eşlik etti.

 

DAVARO MAĞARALARINDA HATIRA FOTOĞRAFI

Blandaus Harabeleri, Ulubey Cam Teras ve Avgan Kanyonu ile Clandras Köprüsünü gezerek doğa ile bütünleşmenin mutluluğu ve hazzını yaşayan doğa severler Davaro filminin çekimlerinin yapıldığı tarihi mağaralarda hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi. Çine Doğa Kültür Dernek Başkanı Mehmet Demir, miasfirperverliklerinden dolayı Kula Doğa Kulüp Başkanı Murat Ördek ve dernek üyelerine teşekkürlerini ifade ederken önümüzdeki günlerde Kulalı doğaseverleri Gökbel Dağı'nda ağırlayacaklarını belirtti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler