25 Nisan 2024, Perşembe

Samancıların gözü o raporda

31 Ekim 2016, Pazartesi 11:44

     


Çine Belediye Meclisi'nin Fen İşleri Müdürlüğü hizmet binasında, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer başkanlığında gerçekleştirilecek olan 2016 Ekim ayı belediye meclis toplantısında Çevre, Sağlık ve Temizlik Komisyonu'nun samancılar için aldığı rapor görüşülecek.

Çine Belediyesi'nin yarın saat 15.00’te Çine Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleştirilecek olan 2016 Ekim ayı meclis toplantısında 3 madde görüşülecek. Altınova Mahallesi 102 ada 116 parsel sayılı taşınmaz üzerinde imar plan tadilatı ve Cumhuriyet Mahallesi 457 ada 11 parsel sayılı taşınmaz maliklerinin taleplerinin görüşülmesi maddelerinin yanı sıra Çevre Sağlık ve Temizlik Komisyonu’nun ilçe merkezinde hizmet veren samancıların ilçe dışına kaydırılması konusunda hazırladığı rapor değerlendirilecek.

 

KOMİSYON RAPORU

Hayvancılığın yaygın olarak yapıldığı Çine ilçe merkezinde faaliyet gösteren samancıların kent dışına taşınması konusu Belediye Meclisi'ne taşınmış, meclisteki görüşmeler sonucunda samancıların hayvan pazarına taşınması gündeme getirilmiş ancak kabul edilmemişti. Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, son olarak Yolboyu Mahalesi'ndeki Ege Et yakınlarında samancıların faaliyet gösterebileceği uygun bir arazi olduğunu söylemiş ve meclis, CHP’li üyeler Gülay Yıldız, Mehmet Güler ve AK Parti’li üye Sezer Çetin'den oluşan Çevre, Sağlık ve Temizlik Komisyonu'nun bu konuda çalışma yaparak meclise bir rapor sunmasını istemişti. Yarınki toplantıda bu rapor üzerinde değerlendirme yapılacak. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler