20 Nisan 2024, Cumartesi

Çine Ziraat Odası'ndan hayırlı dua

30 Aralık 2016, Cuma 14:46

     


Çine Ziraat Odası, kuraklığın sona ermesi ve birlik beraberlik için aşure hayrı gerçekleştirirken, Cuma namazı öncesi şehit ve gaziler için mevlit okundu, yağmur duası yapıldı.

 

Çine Ziraat Odası, Taksi Durağı Meydanı önünde halka aşure hayrı gerçekleştirdi. Halk, aşure hayrına yoğun ilgi gösterdi. Cuma namazı öncesi kuraklığın sona ermesi için yağmur duası yapılırken, şehit ve gaziler için de mevlit okundu.

 

Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, “Bunlar vesiledir. Birlik ve beraberliğimizi ve gücümüzü gösteren etkinliklerdir. Kuraklık yaşıyoruz. Dağlarda ot yok, büyükbaş hayvanlarımız besihanelerde bakılıyor. Allah bize kıtlık çektirmesin. Çine’mize yağmur yağdı, Madran Dağına kar düştü. Mutluyuz, inşallah bu güzel yağmurlar devam eder” dedi.

 

Çine Ziraat Odasının gerçekleştirmiş olduğu etkinliğe, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Garnizon Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, siyasi parti temsilcileri, kurum ve kuruluş temsilcileri de katıldı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler