19 Nisan 2024, Cuma

"Delikanlı olun"

30 Temmuz 2016, Cumartesi 10:32

     


Uzun yıllar Sayıştay’da denetçi olarak çalışan ve daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilen Çineli Feyzullah Okumuş, sosyal medyadaki ilginç paylaşımı ile FETÖ'cülere 'Delikanlı olun' çağrısı yaptı.

 

15 Temmuz darbe girişimi sonrası meydanlarda demokrasi nöbeti tutanların başında gelen Okumuş, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da darbe girişimini ve FETÖ’cüleri eleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan bir paylaşım daha yapan Okumuş, dikkat çeken bir eleştiri yaparak FETÖ’cüleri ‘delikanlı’ olmaya davet etti.

 

"KANDIRILDIĞINIZI SÖYLEYİN"

Herkes tarafından beğenilen ve paylaşılan Feyzullah Okumuşun o paylaşımı şöyle:

“Ağalar gece karanlıkta 'kuzu' diye eşek sıpasını kesip yemişler. Sabah olunca bakmışlar yedikleri kuzu değil, eşeğin yavrusu.. O demiş 'ben yemedim', bu demiş 'ben yemedim'.. İçlerinden biri çıkmış; 'Ulan sen yemedin, o yemedi de, koskoca sıpayı kim yedi ya?.' demiş.. Şimdi ortalıkta 'Vallahi ben FETÖ'cü değilim, billahi ben FETÖ'cü değilim' diyen diyene.. Sen değil de, o değil de, 1 milyona yakın Zaman Gazetesini okuyan ben miyim?. O dönemler iş yerlerinizde Zaman Gazetesi'ni sergilemek ayrıcalık sayılırdı. Şimdi biraz delikanlı olun. İnkar edeceğinize, en azından Bülent Arınç gibi kandırıldığınızı söyleyin.” (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler