28 Mart 2024, Perşembe

Gençlerin duyarlılığı minikleri sevindirdi

30 Haziran 2016, Perşembe 09:47

     


Çineli Bülent Doğru ve Cemal Baldan, Ramazan Bayramı dolayısı ile 52 minik çocuğa ayakkabı hediye etti. Duyarlı gençler, tuttukları özel servis ile küçüklerin ayakkabıları beğenerek almalarını da sağladı.

 

AK Parti Çine Gençlik Kolları Üyesi Bülent Doğru ve Cemal Baldan, Ramazan Bayramı dolayısı ile ortak bir karar alarak çocukları hediyelerle sevindirmek istedi. Bu konuda Karakollar Mahalle Muhtarı Yalçın Kavak'tan yardım isteyen gençler, muhtarın belirlediği 52 çocuğa ayakkabı almak için Özay Kundura ile anlaştı. Ayakkabıları çocukların kendilerinin beğenerek almasını isteyen gençler, özel servis tutarak evlerinden aldıkları çocukları, ayakkabılarına kavuşturduktan sonra yine servis ile evlerine ulaştırdı. Duyarlı gençler, Ramazan ayı içerisinde iftar ve sahur hayırlarının fazlasıyla yapıldığını belirtirken, çocuklara yapmış oldukları bu hayır ile ihtiyaç sahiplerinin de unutulmaması gerektiğine dikkat çekmek istediklerini ifade ettiler.

Bülent Doğru ve Cemal Baldan, yapmış oldukları hayırda kendilerine yardım eden Karakollar Mahalle Muhtarı Yalçın Kavak ve ismini vermek istemeyen bir maden iş adamına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler