24 Nisan 2024, Çarşamba

“Üyelerimiz 650 oy farkıyla bize bu görevi yeniden seçti”

30 Mart 2022, Çarşamba 11:19

     


Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, “Seçimlerde de üyelerimiz 650 oy farkıyla bize bu görevi yeniden seçtiler. Esnafımız bize sahip çıktı ve hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, yapılan seçimli Olağan Genel Kurulu ile öncesinde gerçekleştirdikleri çalışmaları değerlendirdi. 2010 yılından buyana oda başkanlığı görevini yürüten Başkan Uyar, Çine esnafının kendisini 4. Kez bu göreve getirdiğini belirten Başkan Uyar, bugüne kadar olduğu gibi esnafın dertleriyle dertlenmeye devam edeceklerini belirtti.

Çine Belediyesi Sosyal Tesisler Düğün Salonu’nda 22 Mart Salı günü gerçekleşen seçimler sonrası, ilçe Seçim Kurulu’nun resmi rakamlarına göre mevcut Başkan Metin Uyar bin 57, rakibi Ali Örter ise 410 oy aldığı açıklandı. Yaptıkları çalışmaları ve kongre sürecini değerlendiren Başkan Metin Uyar, “Seçim öncesi bütün esnafımızı yönetim kurulu arkadaşlarımızla ziyaret ettik. Hepsinin dertlerini dinledik, biz de bugüne kadar yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacaklarımızı anlattık. Seçimlerde de üyelerimiz yaklaşık 650 oy farkıyla bize bu görevi yeniden seçtiler. Esnafımız bize sahip çıktı ve hepsinden Allah razı olsun. Artık seçim süreci bitti, bundan sonra Çine esnafımız için çalışmaya kaldığımız yerden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, güven tazeleyen Başkan Metin Uyar, tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Başkan Uyar’a tebrik edenler arasında Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Özkar ile yönetimi, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok ve Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler