20 Nisan 2024, Cumartesi

Polis giriş ve çıkışları yasakladı

30 Ocak 2017, Pazartesi 16:57

     


Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü, terörle mücadele ve önleme kapsamında Çine Hükümet Konağı ve Emniyet Binasının bulunduğu yola, araç girişini yasakladı. 

 

Son günlerde terör örgütlerinin emniyet müdürlüğü binaları ile birlikte kamu kurum ve kuruluş binalarına yaptığı bombalı araç saldırılarının ardından, Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü de güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkardı. Daha önce terör saldırılarını önlemek için Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü önünü New Jersey yöntemi olarak bilinen beton bariyerlerle çeviren ve Çine Belediye binası çevresine araç park edilmesini yasaklayan polis ekipleri, bu kez Çine Hükümet Konağı ve Çine İlçe Emniyet Müdürlük binasına ulaşımı sağlayan yola araç girişini yasakladı. Yolun her iki tarafına konulan duba ve çekilen şeritler ile şoförler uyarıldı.

 

Polisin uyguladığı yasak ile Perşembe günleri Hükümet Meydanı girişine park edilen ve vatandaşların geçiş hakkını kısıtlayan araçlara da giriş ve çıkış yasağı uygulanıp uygulanmayacağı merak konusu olurken, vatandaşlar yasak ile birlikte araçların girişe parkının da önlenmesini istedi.  (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler