24 Nisan 2024, Çarşamba

Başkan Ozan'dan Gazi'ye ziyaret

29 Kasım 2018, Perşembe 17:05

     


Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, PKK terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen mayın arama tarama operasyonunda mayın patlaması sonucu gazi olan Oğuzhan Çakır'ı evinde ziyaret etti.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'de yaşayan Oğuzhan Çakır bundan bir yıl önce Ağrı Doğbeyazıt'ta Uzman Çavuş olarak görev yaptığı esnada PKK terör örgütüne yönelik mayın arama tarama faaliyetine katılmış ve mayının patlaması sonucu gazi olmuştu. Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, gazi Oğuzhan Çakır'ı evinde ziyaret etti. Gaziye Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı ile çiçek takdim eden Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, “Bizler bu vatan topraklarında rahat ve huzurlu yaşıyorsak bayrağımız hep dalgalanıyorsa bunu şehit ve gazilerimize borçluyuz. Şehit ve Gazilerimize rahmet ve şükranlarımızı sunarız. Karpuzlu Belediyesi olarak bugüne kadar şehit ailelerimizin ve Gazilerimizin hep yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

Gazi Oğuzhan Çakır ve ailesi Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan'ın gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten memnun olduklarını ifade ederken, yalnız bırakmadıkları için kendilerine minnettar olduklarını söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler