20 Nisan 2024, Cumartesi

Şehidin asker kardeşinden teröristlere mesaj: Şehitler ölmez vatan bölünmez

29 Eylül 2016, Perşembe 09:06

     


Şırnak’ta yol kontrolünü sağlayan askeri time PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen 6 askerden biri olan Uzman Çavuş Süleyman Güneri'nin asker kardeşi Tayfun Güneri, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' diyerek terör örgütlerine mesaj gönderdi.

 

Batmanda askerlik görevini yapan ve terhisine 45 gün kala abisi Uzman Çavuş Süleyman Güneri'nin şehit haberini alan Tayfun Güneri, sosyal paylaşım sitesinden abisini kaybetmenin üzüntüsünü dile getirirken ülkeyi bölmek isteyen teröristlere de amaçlarına ulaşamayacaklarına dair mesajlar gönderdi.

 

ASKER KARDEŞTEN ŞEHİT ABİSİNE

İşte asker Tayfun Güneri'nin şehit abisi ile birlikte yan yana asker fotoğraflarını koyarak paylaştığı o mesajı: ''Nasıl söyleyeyim abim nasıl konuşayım nasıl yutkunayım nasıl yiyip içeyim bu muydu hayallerimiz abim. O gülüşlerin, o danam, aslanım kim diyecek. Abim yalnız kaldım, abim yalnız, hani seninle işleri büyütcektik. Abi benimle kim dalga geçecek, bana kızıp sonra kıyamayıp kim olacak yanımda, abim ateş düştü. Abim ateş sen o şehadet serbetinden içtin. Allah kimseye nasip etmez bu duyguyu... ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ. Mekanın cennet olsun abim, gözün arkada kalmasın içimdesin abim içimde.'' (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler