29 Mart 2024, Cuma

"Çiftçiye en iyi şekilde hizmet eden bir kurum olacağız"

29 Haziran 2019, Cumartesi 14:04

     


Çine Çiftçi Malları Koruma Murakabe Heyet Başkanı Mutlu Gözkaya, "Sadece üyelerinden aidat toplayarak ceza kesen bir kurum değil, çiftçiye en iyi şekilde hizmet eden bir kurum olacağız." dedi.

 

Çine Çiftçi Malları Koruma Murakabe Heyeti, görev dağılımını gerçekleştirdi. Çine Çiftçi Malları Koruma Murakabe Heyet Başkanı Mutlu Gözkaya, başkan vekili Gültekin Celep olurken, yönetim kurulu ise Oktay Akdam, Turan Allale ve Ahmet Dönmez'den oluşturuldu.

 

"ÇİFTÇİMİZİN HER ALANDA YANINDA OLACAĞIZ"

Çine Çiftçi Malları Koruma Murakabe Heyet Başkanı Mutlu Gözkaya, halk ile iç içe olacaklarını çiftçinin her sorununa çözüm bulmak için 7 gün 24 saat çalışacaklarını ifade ederken, "Çine Çiftçi Malları Koruma Murakabe Heyeti olarak sadece üyelerinden aidat toplayarak ceza kesen bir kurum olarak değil, çiftçiden topladığı aidat ile çiftçiye en iyi şekilde hizmet eden bir kurum olacağız. Canla başla çalışmaya devam edeceğiz, çiftçimizin kazanması ve kalkınması için elimizden geleni yapacak, çiftçimizin her alanında yanında olacağız." dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler