28 Mart 2024, Perşembe

Çine’de Turgay Ayakkabı hizmete açıldı

28 Ekim 2016, Cuma 14:15

     


Çine’de 1991 yılından bu yana giyim mağazası işleten Turgay Tural, iki giyim mağazasının ardından, ayakkabı mağazası da açtı.

 

Çine'de giyim mağazası işleten Turgay Tural’ın açtığı Turgay Ayakkabı mağazası törenle açıldı. Açılışta kurban kesildi, davetlilere aşure dağıtıldı, çeşitli ikramlarda bulunuldu. Çine Belediye Başkan Vekili Burhan Kandemir, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Belediye Meclisi üyeleri, banka müdürleri ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşan Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, “Bu gibi mağazalarımızın ilçemizde çoğalması beni çok mutlu ediyor. Çine halkı olarak Aydın’ın çeşitli ilçelerine gezmeye gidin ama alışverişinizi gelin Çine’de yapın. Sizin esnafınız kazansın, komşunuz kazansın. Çine bizim, ekonomisini düzeltmek yine bizim elimizde” dedi. Açılışta Çine Merkez Çarşı Cami İmam Hatibi Kemal Karahan eşliğinde dua edildi.

 

“BİZİM DE GÖREVİMİZ”

Turgay Ayakkabı mağazasının sahibi Turgay Tural, “Çine’ye hizmet etmek için buradayız. Giyim mağazalarımıza bir de ayakkabı mağazasını ekledik. Ayakkabı markası Kinetix’in bayisiyiz. Kaliteli her çeşit ayakkabılarımız ile erkek, kadın ve çocukların ihtiyaçları doğrultusunda ayakkabı temin etmek artık bizim de görevimiz” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler