29 Mart 2024, Cuma

Şehitlere rahmet, teröre lanet okundu

28 Eylül 2016, Çarşamba 09:13

     


Şırnak’ta yol kontrolünü sağlayan askeri time PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen 6 askerden biri olan Uzman Çavuş Süleyman Güneri'nin memleketi Çine'de gençler şehitler için yürüdü. Gençler, şehitlere rahmet, teröre lanet okudu.

Çineli Şehit Süleyman Güneri'nin cenaze törenine katılan bir grup genç, akşam saatlerinde Çine Hükümet Meydanında toplanarak, Kaymakam Özkan Demir'in izni ve Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin eşliğinde şehitler için yürüyüş gerçekleştirdi. Dev Türk Bayrağını havada taşıyan gençler, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Ya Allah Bismillah Allahu Ekber' sloganları attı.

"BİR ÖLÜR, BİN DİRİLİRİZ"

Şehit Süleyman Güneri'nin acısını yüreklerinde hissettiklerini belirten gençler, "Aziz vatan uğruna can veren tüm şehitlerimiz için Allah'tan rahmet diliyoruz. Türk milletinin mutluluğu da, acısı da birdir. Biz vatanımızı bölücü terör örgütlerine böldürmeyiz. Bir ölür, bin diriliriz. Bu memlekette Süleymanlar, Mehmetçikler tükenmez ama bir gün o terör örgütleri bu milletin önünde duramayacaklarını anlayacaklar ve bitip gidecekler. Bize bu vatan şehit atalarımızdan emanet, emanetimize her daim sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler