29 Mart 2024, Cuma

Hem çaldılar, hem oynadılar

28 Ağustos 2014, Perşembe 10:08

     


Çine Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz kurslarına katılan gitar kursu öğrencileri, konser verdi. Öğrenciler konserde hem çaldı, hem oynadı.

(GALERİ İÇİN FOTONUN ÜZERİNİ TIKLAYIN)

43 öğrenci, 1 buçuk ay gibi kısa bir sürede birbirinden güzel 25 adet şarkıyı gitar ile çalmayı öğrendi. Öğrenciler, öğrendikleri şarkıları, düzenledikleri konserde halka sundu. Kalabak Parkı'nda gerçekleştirilen konsere, öğrencilerinin aileleri ile birlikte, müzik sever vatandaşlarda katıldı. Gitar konserini beğenen izleyiciler, öğrencileri alkışlarıyla ödüllendirdi. Konserde öğretmenleri ile birlikte öğrendikleri slov ve hareketli şarkılar ile izleyicilere gitar ziyafeti veren öğrenciler, konserin ilerleyen saatlerinde hep birlikte gönüllerince oynadı.

 

MÜDÜR YAVUZKAN'DAN VEDA GİBİ KONUŞMA

Konser öncesi mikrofonu eline alan Çine Halk Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, "Kısa bir sürede büyük başarı göstererek, 25 adet birbirinden güzel şarkıyı gitar ile çalmayı öğrenen çocuklarımızı ve çocuklarını destekleyen ailelerine öğretici olarak ne kadar teşekkür etsek azdır. Öğrencilerimizin her alanda yeni yeni bir şeyler öğrenmeleri, biz eğitimciler adına dünyadaki en güzel ve anlamla mutluluk kaynağıdır. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında mesleki hayatıma herhangi bir okulda öğretmen olarak devam edeceğim. Fakat, eski bir milli eğitim müdürü olarak, bu işlerin her zaman takipçisi olacağız" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler