28 Mart 2024, Perşembe

Eşinin öldüğünü öğrendi, iki saat sonra vefat etti

28 Mayıs 2015, Perşembe 14:49

     


Karpuzlu'nun Güney Mahallesi’nde yaşayan Müjgan Çetin (67), eşi Ekrem Çetin’in (76) öldüğünü öğrendikten iki saat sonra vefa etti. Müjgan Çetin’in cenazesi, 3 gün önce vefat eden eşinin mezarının yanında defnedildi.

 

Ekrem ve Müjgan Çetin çifti, 1966 yılında birbirlerini severek ve kaçarak evlendiler. Bu sevgi, ölene kadar devam etti. Cafer, Levent, Bülent ve Tennur isimli dört çocuk sahibi olan çift, üç gün arayla vefat etti.

 

Babasının üç gün önce vefat ettiğini söyleyen oğlu Cafer Çetin (41), “Cumartesi günü akşamı babam Ekrem Çetin’i kaybettik ve Çarşamba günü üç gün hayrını yaptık. Hayırdan sonra felçli annemize durumu izah ederek, babamın öldüğünü söyledik. Annem bu haberi almasından iki saat sonra hayatını kaybetti” dedi.

 

Annesinin 7 yıldır yatalak felçli olduğunu söyleyen Çetin, “7 yıldır annemi babamla birlikte bakıyorduk. 6 ay önce babama da akciğer kanseri teşhisi konuldu. Kanser teşhisinden sonra, annem moral olarak tamamen çöktü. Annem, babama ‘Sen benden önce ölürsen ben ne yaparım?’ diyordu. Babam onu teselli etmeye çalışırdı. Babamın durumu son haftalarda ağırlaşmaya başladı. Babam, hastalığı iyice ilerlediği için ölümü gördüğünü söyler dururdu. Son günlerde babam ‘Ben ölürsem sen rezil olursun. Bakanın olmazsa, üç gün sonra Allah’ım canını alır, arkamdan gönderir inşallah’ diye anneme dua ederdi. Babamın duaları mı kabul oldu, yoksa yazgısı mı öyleydi bilmiyorum. Babamın öldüğünden üç gün sonra anemi de kaybettik” diye konuştu. (SEZGİN MADRAN/MADRAN AJANS)







 
Son Eklenen Haberler