20 Nisan 2024, Cumartesi

Çine Cezaevi’nde Hadis yarışması düzenlendi

28 Nisan 2022, Perşembe 14:34

     


Çine İlçe Müftülüğü tarafından Çine A3 Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü ve tutuklulara yönelik hadis yarışması yapıldı. Yarışmada dereceye giren mahkumlara ödüller verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Adalet Bakanlığı arasında gerçekleşen protokol kapsamında, cezaevlerinde manevî danışmanlık ve rehberlik hizmeti kapsamında ve Çine Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kaan Güllü’nün de oluru ile Çine A3 Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda Hadis yarışması yapıldı.

Yarışma Komisyon Başkanı İlçe Müftüsü Mustafa Türköz, “Yarışmaya katılım mutluluk verici ve mahkum kardeşlerimizin Ramazan ayını böyle güzel bir yarışmayla değerlendirmeleri gerçekten takdire şayan bir durum. Her birini kurumum ve şahsım adıma tebrik ediyorum” dedi.

Yarışma programında Cumhuriyet Savcısı Mehmet Kaan Güllü de hazır bulundu. İlçe Vaizi Kamil Kebap koordinesinde ve İlçe Müftüsü Mustafa Türköz başkanlığında yarışmada dereceye giren mahkumlara ödülleri verildi. Ayrıca, programa teşrif eden Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kaan Güllü'ye ilçe müftüsü tarafından kitap takdim edildi. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler