20 Nisan 2024, Cumartesi

Korkuluksuz köprüler korkutuyor

27 Aralık 2016, Salı 09:30

     


Çine'nin Evciler ve Kahraman mahallelerindeki korkuluksuz ve dar köprülerden tedirgin olan vatandaşlar, köprülerin bir an önce genişletilmesini ve güvenliğin sağlanmasını istedi.

 

Çine’nin Evciler Mahallesi'nde, Söğütçük Çayı üzerinde bulunan korkuluksuz köprünün, yaya ve araçlar açısından tehlike oluşturduğunu ve köprüyü öğrencilerin de kullandığını ifade eden Özer Önel (18), köprünün acilen genişletilerek iki tarafına korkuluk yapılması gerektiğini söyledi.

Güvenliği yetersiz ve dar köprü konusunda yetkilileri göreve davet eden Önel, “Köprüyü uzun zamandır bu şekilde kullanıyoruz. Buradan geçerek okula giden küçük çocuklar var. Biz büyükler dikkatli olabiliriz ancak küçükler için güvenlik şart. Geçtiğimiz günlerde basın aracılığı ile köprüdeki güvensizliği dile getirmiştik ancak yetkililer çağrımıza cevap vermedi. Köprümüzde güvenliğin sağlanmasını istiyoruz” dedi.

 

MUHTARLARDAN GÜVENLİK ÇAĞRISI

Çine'nin Kahraman Mahallesi'nden geçen Kalabak Çayı üzerinde bulunan ve Karakollar Mahallesi ile Kahraman Mahallesi arasındaki ulaşımı sağlayan köprüde de korkuluk olmadığını ifade eden her iki mahallenin muhtarı, köprüye bir an önce korkuluk yapılarak güvenliğinin sağlanmasını istedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler