25 Nisan 2024, Perşembe

Yolcular perişan oldu

27 Temmuz 2016, Çarşamba 12:24

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık bir yıl önce hizmete sokulan belediye otobüslerinin sık sık arıza yapması yolcuları perişan ediyor. Çine’den Efeler’e yolcu taşıyan 504 numaralı otobüsler de üst üste arıza yapınca yolcular zor durumda kaldı.

Sabahleyin Çine’den 07.30’da hareket etmesi gereken otobüs, arıza yapınca yola çıkamadı. Bunun üzerine bir sonraki otobüsü beklemeye çalışan vatandaşlar, bir saat sonra gelen ve geçtiğimiz günlerde test amaçlı hizmete başlayan elektrikli otobüse binerek yola çıktı. Yaklaşık 20 kilometre ilerleyen elektrikli otobüs de Hallaçlar Mahallesi’nde arıza yapınca yolcular ikinci kez şok yaşadı. Genellikle sabah saatlerinde hastanelere, okullara ve mesaiye yetişmek isteyenlerin tercih ettiği belediye otobüsü, yolcuları perişan etti.

Arızanın giderilememesi üzerine merkezden otobüs çağrıldı. 30 dakika da yeni otobüsün gelmesini bekleyen vatandaşlar duruma isyan ederken, işi acil olan vatandaşlar yol üzerinden geçen özel otomobillere binerek mesailerine yetişmeye çalıştı. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler