28 Mart 2024, Perşembe

Dinçer: Siyasi görüşümüz seçimle biter

27 Temmuz 2016, Çarşamba 13:59

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Belediye Başkan Yardımcıları Timuçin Karabulut, Mehmet Yavaş, Mustafa Sami Anbarcı, Meclis Üyeleri ve Fen İşleri Müdürlüğü teknik personeli ile birlikte Soğukoluk Mahallesi’ne ziyaret etti. Mahalle halkıyla sohbet eden ve yapacakları projeleri anlatan Başkan Dinçer, "Bizim siyasi görüşümüz seçimle biter" dedi. 

 

Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer: “Bizler vatandaşlarımızın yanına seçimden seçime gitmiyoruz, her zaman onların yanındayız. Ziyaret sebebimiz de; buraya yapacak olduğumuz projeleri anlatmak, mahalle halkının görüşünü almak, onlarla konuşarak projeler hakkında ortak kararlar vermektir. Büyükşehir yasasından sonra köylülerimizin dertlerini devamlı dinliyor, ona göre hareket ediyoruz. Bizim siyasi görüşümüz seçimle biter, bizler hizmet yarışındayız ve rozetlerimizi çıkararak hizmetlerimizi yaptık, böyle de devam edeceğiz” dedi.

 

DİNÇER, YAPILACAK ÇALIŞMALARI ANLATTI

Soğukoluk Mahallesi’ne yapılacaklarını anlatan Başkan Dinçer; “Merhum Mehmet Tuncer’in köyü olduğu için Kaltun Madencilik, meydan düzenlemesine katkıda bulunacak. Kahvehane ve muhtarlık odası olarak kullanılan binanın yerine yeni bina yapılacak, zemin katı kahvehane, üst katıda muhtarlık odası olarak kullanılacak. Eskiden okul olarak kullanılan çatılı yerin zemini düzeltilerek düğün salonu oluşturulacak, tuvaletler yenilenecek, gelin-damat odası ve hediyeleri koymak için bir oda yapılacak. Mevcut yerdeki oyun parkı düzenlenecek ve orayı yeni bir şelale ile güzelleştireceğiz.Lojmanın da tadilatı yapılacak.” dedi.

Mahalle halkının suların az geldiğini söylemesi üzerine ASKİ yetkililerini aradığını belirten Başkan Dinçer; sorunun çözüleceğini, ikinci pompanın çalıştırılacağını belirtti.

 

MAHALLEYE ATATÜRK BÜSTÜ YAPILACAK

Mahallelilere Atatürk Büstü’nün sözünü veren Başkan Enver Salih Dinçer: “Bizler Çine’nin her noktasını güzelleştirmek için uğraşıyoruz. Diğer mahallelerimize de giderek incelemeler yapacağız, mahalle halkının taleplerini dinleyerek projeler üreteceğiz.” dedi. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler