29 Mart 2024, Cuma

Çine sokakları süpürge gördü

27 Mayıs 2016, Cuma 11:45

     


Çine Belediyesi, yeni başlattığı uygulama ile ilçe sokaklarını da süpürmeye başladı. Daha önce belediyenin sadece çöp aldığını belirten vatandaşlar, sokaklarının süpürülmesinden çok memnun olduklarını söylediler.

Çine Belediye Temizlik İşleri personeli, ilçe sokaklarını süpürge ile temizlemeye başladı. Belediye Temizlik İşleri Sorumlusu Mutlu Çopur, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in talimatı ile yeni bir çalışma başlattıklarını, artık çöp toplamak için girilen sokaklara süpürgelerin de girdiğini söyledi. Çevre temizliğine önem verdiklerini ve sık sık olmasa da ellerinde bulunan imkanlar doğrultusunda sokakların süpürülmesini sağlamaya çalışacaklarını ifade eden Çopur, “Cadde ve sokaklarımızın temiz görünmesini istiyoruz. Bu anlamda başkanımızın vermiş olduğu talimat ile temizlik işçilerimizi artık cadde ve sokaklarda da görebileceksiniz. Çevremizin temiz olması için çaba ve gayretlerimiz devam ediyor” dedi.

"ÇEVREYİ KİRLETMEYE KİMSENİN HAKKI YOK"

Çine Belediye Temizlik İşleri Sorumlusu Mutlu Çopur, çevre bilinci oluşturmak için çalıştıklarını, bu konuda vatandaşlardan da üzerlerine düşen görevi yerine getirmelerini istedi. ''Temiz bir Çine olsun istiyoruz” diyen Çopur, “Vatandaşlarımızdan önemle rica ediyorum. Çevresini temiz tutmayan, kurallara uymayan kişileri bize bildirsinler, kimsenin kimsenin hayatını, huzurunu bozmaya, çevresini kirletmeye hakkı yok. Söz konusu temizlik olunca vatandaşlarımız bize müracaat etsin, gereken ne ise hemen yerine getireceğimizden şüpheleri olmasın. Çevre temizliğine uymayanlar da bu konuda cezai yaptırımlara maruz kalacaklarını da unutmasın” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler