19 Nisan 2024, Cuma

Madran Dağı'nı ağaçlandırdılar

27 Mart 2015, Cuma 08:34

     


Çine Orman İşletme Şefliğinin yıllık çalışma programı içerisinde yer alan Madran Dağı ağaçlandırma çalışmaları başlatıldı. Yetkililer, Madran Dağı’na 3 bin adet karaçam fidanı dikileceğini bildirdi.

 

Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Orman İşletme Şefi Aşkın Cüre, Çine Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır, Çine Engelliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Necip Gültin, Çine TEMA İlçe Gönüllü Sorumlusu Salih Bozkurt, Yardımcısı Alp Özerdem, Çine Anadolu Lisesi, Çine Halk Kütüphanesine üye öğrencileri ile Çine Atatürk İlkokulu ve Çine Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulu TEMA gönüllüsü öğrencileri katıldı.

 

Etkinlik, Çine Orman İşletme Şefi Aşkın Cüre’nin öğrencilere fidan dikiminin nasıl yapılması gerektiğini uygulamalı olarak göstermesinden sonra Çine Kaymakamı Özkan Demir, Atatürk İlkokulu öğrencisi Nazire Tozar ile ilk fidanı dikti. Daha sonra etkinliğe katılan herkes, karaçam fidanlarını toprakla buluşturdu.

 

Küçük yaşta öğrencilerde çevre ve doğa bilinci oluşması, doğanın insanın hizmetine sunulan bir varlık değil insanın doğanın bir parçası olduğu bilincinde gelecekler nesiller yetiştirmek gayreti içinde olduklarını belirten Çine TEMA İlçe Gönüllü Sorumlusu Salih Bozkurt, bu tür etkinliklerde yer almaya devam edeceklerini söyledi. (SEZGİN MADRAN/MADRAN AJANS)







 
Son Eklenen Haberler