25 Nisan 2024, Perşembe

Şiddetli rüzgar Çerçioğlu'nun afişini yırttı

27 Şubat 2020, Perşembe 18:58

     


Çine'de şiddetli rüzgar, geçtiğimiz günlerde şehit cenazesinde kriz yaratan ve üzerinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun fotoğrafının yer aldığı afişi yırttı.

Çine’de şehit cenazesi devlet törenine damga vuran, üzerinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun fotoğrafı olan reklam afişi şiddetli rüzgar nedeniyle yırtıldı. Bir süre sonra yırtık afişin indirildiği görüldü.

KRİZE NEDEN OLMUŞTU

Van'ın Bahçesaray ilçesinde çığ altındaki 2 kişiyi arayan ekiplerin üzerine düşen ikinci çığ faciasında şehit olan Çineli Jandarma Uzman Çavuş Muammer Keskin'in cenaze töreninin düzenleneceği alanda bulunan, üzerinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun fotoğrafı olan reklam afişi cenaze töreninden bir gün önce kaymakamlık talimatıyla kaldırılarak yerine Türk bayrağı asılmış, cenaze törenine az bir zaman kala Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından afişin tekrar yerine astığı iddia edilmişti. Reklam afişine bazı vatandaşlar, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla tepki göstermişti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler