24 Nisan 2024, Çarşamba

Ağa'ya teşekkür plaketi

26 Ekim 2018, Cuma 15:49

     


Çine'de bu yıl 4.'sü gerçekleştirilecek olan boğa güreşi öncesi güreş komite üyeleri geçen yılın güreş ağası EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir'i ziyaret ederek ilçeye sağlamış olduğu katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'de bu yıl 4.'sü gerçekleştirilecek olan boğa güreşi öncesi güreş komitesi harekete geçti. Komite üyeleri Çine Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Yaşar Van, Aydın Ok ve Ulaş Urhan güreşe ilk daveti geçtiğimiz yılın güreş ağası EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir'e yaptı. Başkan Demir, komite üyelerini Eysim Mineral Madencilik İdari İşler Müdürü Olgun Balcı ile makamında ağırladı. Komite üyeleri Başkan Demir'e güreşe ve ilçeye sağlamış olduğu katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

 

"İHTİYACIMIZ VAR"

Çine Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Yaşar Van bu yılda güreşten elde edilecek olan gelirin Cumhuriyet ve Atatürk İlkokulları başta olmak üzere eğitime aktaracaklarını belirterek, "Güreşimizin bu yıl daha bir coşkulu geçeceğine inanıyoruz. Namlı boğalarımız arenada boy gösterecek. Davetimizi ilk olarak geçen yılın güreş ağası Muhammet Bey'e yapmak istedik. Kendisine ilçemize yapmış olduğu katkılarından dolayı halkımız adına çok çok teşekkür ediyoruz. Bize desteğini esirgemeyen Muhammet Bey'i bir teşekkür plaketi ile onurlandırmak istedik. Böyle iş adamlarımıza gerçekten çok ihtiyacımız var" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler