24 Nisan 2024, Çarşamba

Tahtacı Kültür Derneği Çine Şubesi'nin yeni başkanı Çatalkaya oldu

26 Ekim 2016, Çarşamba 13:29

     


Ege Tahtacı Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Çine Şubesi'nin 4. Olağan Genel Kurulu, Atatürk Düşünce Derneği Çine Şubesi'nin toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

Servet Toptaş’ın divan başkanlığını yaptığı toplantıda Ali Kavcı ile İsmail Atilla da divan üyeleri olarak görev aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan, faaliyet raporu ve mali raporun okunması ile devam eden kongrede tek listeyle seçime gidildi. 58 kayıtlı üyeden 35'inin oy kullandığı seçim sonunda 3 dönemdir başkanlık yapan Ali Kırmızıgül’ün de içinde bulunduğu liste oy birliği ile yeniden göreve geldi. Ali Çatalkaya başkan seçildi.

Tahtacı Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Çine Şubesi'nde 3 dönemdir başkanlık yapmaktan müteessir olmadığını söyleyen Ali Kırmızıgül, “Kültürümün devamlılığını ve ileriki yıllarda bunu devam ettirebilmek için elimden gelen her türlü katkıyı severek yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Bir dahaki seçimlerde gençlerimizin kültürümüzü alt tabakalara indirerek bu görevleri onların üstlenmesini isterim. Bu konuda gerek üyelerimizden gerekse üyelerimizin tabanını oluşturan Tahtacı toplumumuzdan destek bekliyoruz. Bizim herhangi bir siyasi beklentimiz yok. Kültürümüze ve toplumumuza yönelik çalışmalar içindeyiz. Daha önceki genel kurullarımızda üyemiz olan, şimdi aramızda olmayan arkadaşlarımızı burada rahmetle anıyorum. Öncelikle beni yalnız bırakmayan yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ederim, yeni gelecek olan yönetim kurulunu da şimdiden tebrik ederim” dedi.

Genel Kurul'a, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine Belediye Meclis üyesi Mustafa Çalışkan ve Gülay Yıldız, CHP Çine İlçe Örgütü Başkanı Tayfun Şahin, ADD Çine Şube Başkanı Ayşe Aşkar ve dernek üyeleri katıldı.

 

SEÇİLENLER

Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri; Ali Çatalkaya, Hasan Yaldız, Ali Motor, Mehmet Şirip, Ali Kırmızıgül.

Yedekler: İlhan İri, Veysel Kara, Solmaz Ece, Seval Yıldız, Ali Cıvgın.

 

Denetim Kurulu Asıl Üyeler; Halil Ece, Halil Gültin, Engin Kara.

Denetim Kurulu Yedek Üyeler; Halil Gedik, İhsan Turan, Zeki Ece.

 

Genel Merkez delegeliğine de Halil Gedik, Solmaz Ece ve İlhan İri seçildi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler