25 Nisan 2024, Perşembe

"Çine halkını Türkiye turuna çıkaracağız"

26 Ağustos 2014, Salı 09:27

     


Çine'de yeni kurulan S.S. Büyük Aydın Servis Hizmetleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi'nin Başkanı Yakup Özkan, "Çine halkını Türkiye turuna çıkaracağız" dedi.

 

İlçeye yeni kazandırılan ve 54 üyesi bulunan S.S. Büyük Aydın Servis Hizmetleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi'nin en önemli amacının profesyonel bir şekilde güvenli taşımacılık olduğunu belirten Başkan Yakup Özkan, "Kooperatifimiz 7/24 kesintisiz olarak halkın hizmetindedir. Amacımız halka profesyonel bir şekilde güvenli taşımacılık prensibimiz ile kaliteli hizmet sunmak. Kooperatifimizde otobüs, minibüs, vip ve otomobil taşıma araçları bulunmaktadır. Bu araçları kullanan şoförlerimiz tecrübeli ve güvenilir kişilerdir" dedi.

 

HER TÜRLÜ TAŞIMA HİZMETİ

S.S. Büyük Aydın Servis Hizmetleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi'nin vermiş olduğu hizmetleri açıklayan Özkan, "Kooperatifimiz ile, il içi ve şehirler arası yolcu taşıma, il içi ve şehirler arası öğrenci taşıma, il içi ve şehirler arası turizm turları, il içi ve şehirler arası personel taşıma ve her türlü özel taşımacılık hizmeti veriyoruz" dedi.

 

"ÇİNELİLER BU GEZİLERİ BEKLİYOR"

Türkiye'nin her bölgesinin ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu belirten ve bu güzellikler ile ilçe halkını buluşturmak istediklerini belirten Kooperatif Başkanı Yakup Özkan, önümüzdeki günlerde kooperatif olarak Türkiye'nin her yerine uygun fiyatlarla turlar düzenleyeceğiz. Amacımız halkımızın televizyonlarda gördüğü ve 'keşke buralara gidip görebilsem' dedikleri ülkemizin muhteşem yerlerine ulaşmalarını sağlamak. Çine halkını Türkiye turuna çıkaracağız. İnanıyorum ki Çineliler bu gezileri bekliyor. Biz halkımıza bu hizmeti vermek istiyoruz" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler