28 Mart 2024, Perşembe

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın'da 89 yatırımın açılışını yapacak

26 Mayıs 2015, Salı 10:58

     


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın’a geliyor. Erdoğan, Aydın’da 391 milyon lira tutarındaki 89 yatırımı halkın hizmetine açacak.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi açılışlarda bulunmak ve vatandaşlarla kucaklaşmak üzere yarın Aydın’a gelecek. Saat 18.00’de İstasyon Meydanı’nda düzenlenecek toplu açılış töreninde halka hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapımı tamamlanan Kuşadası şehir geçişi, 3 adet köprülü kavşak ve bitümlü sıcak karışım kaplama yapılması projesi ile birlikte toplam tutarı 391 milyon 086 bin 425 lira olan 89 projeyi Aydınlıların kullanımına sunacak.

 

ÇİNE’DEN OTOBÜSLER KALKACAK

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Kurucu Genel Başkanımız ve halkın oylarıyla ilk kez seçilen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Aydın’da ağırlamanın mutluluğu içindeyiz. Partimizin Genel Başkanı ve Başbakanlığı dönemlerinde Cumhurbaşkanımızı Aydın’da birçok kez ağırlamıştık. 10 Ağustos 2014’te halkın seçtiği bir Cumhurbaşkanını ilk kez Aydın’da ağırlayacağız. Çarşamba günü parti binamızın önünde Aydın’a, Cumhurbaşkanımızı karşılamak için araçlar kaldıracağız. Gitmek isteyen vatandaşlarımızı saat 16.00’da parti binamızın önünde bekliyoruz” dedi. (SEZGİN MADRAN/MADRAN AJANS)







 
Son Eklenen Haberler