29 Mart 2024, Cuma

Şahin: Başkan Dinçer evinde olacakmış

26 Nisan 2022, Salı 18:46

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in Ramazan Bayramı’nda evinde olamayacağını belirten CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “Tedavisi devam eden Belediye Başkanımızın doktoru Bayram’da hastanede doktor olmayacağı için evine gidebileceğini, kesinlikle ziyaretçi kabul etmemesini istemiş. Benim bundan yeni bilgim oldu” dedi.

Malatya İnönü Üniversitesi Hastanesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavisine devam edilen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in Ramazan Bayramını evinde geçireceği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirten CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, yeni bir açıklama yaptı.

İlçe Başkanı Şahin, “Başkanımız Salih Dinçer’i refakat eden partilimiz Engin Aydın kendisini hava alması için bahçeye çıkartmış. Bu sırada tedavisini yapan Prof. Dr. Sezai Yılmaz hoca ile karşılaşmışlar. O da Başkanımıza sağlık durumunu ve ‘Bayramı evinde geçirmek ister misin? Diye sormuş. Kendisi için moral olacağını söyleyen Başkan Dinçer’e, Prof. Dr. Sezai Yılmaz hoca da ziyaretçi kabul etmemek şartı ile Cumartesi günü gidebileceğini söylemiş. Bu gelişmeden benim de yeni haberim oldu. Bayram sonrası Başkanımız Salih Dinçer’in tedavisine devam edilecekmiş. Kamuoyuna yanlış bilgilendirdiğim için hem Dinçer Ailesinden, hem de kamuoyundan özür dilerim” açıklamalarında bulundu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler