25 Nisan 2024, Perşembe

“Başkan Dinçer Bayram’da aramızda olamayacak”

26 Nisan 2022, Salı 18:06

     


Malatya İnönü Üniversitesi Hastanesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavisine devam edilen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in Ramazan Bayramını evinde geçireceği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirten CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “Başkanımızın tedavisine devam ediliyor ve Ramazan Bayramı’nda aramızda olması mümkün değil” dedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in, Şubat ayı başında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde başlayan ve 17 Şubat’ta Malatya İnönü Üniversitesi Hastanesi’nde karaciğer nakli yapılmasının ardından hastanede tedavisine devam ediliyor.

“BAYRAM SONRASI 3-4 GÜN REFAKATÇI OLARAK BEN YANINDA OLACAĞIM”

Karaciğer nakil operasyonu başarıyla tamamlanan ve daha sonra akciğerlerindeki ödem nedeniyle tedavisi devam eden Başkan Dinçer’in sağlık durumu hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı. Başkan Dinçer’in Ramazan Bayramını evinde geçireceği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirten CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “Başkanımızın tedavisi devam ediyor ve bu süreç hem kendisi hem de bizler ile tüm sevenleri için zor bir dönem oldu. Birkaç ay daha tedavisine devam devam edilecek. Hatta bayram sonrası 3-4 gün refakatçı olarak ben yanında olacağım. Bayram’da evinde olacağı yönündeki haberler tamamen asılsız ve nereden çıktığını da bilmiyorum. Keşke taburcu olup biran önce aramızda olsa ama bir süre daha bu mümkün gözükmüyor” açıklamalarında bulundu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler