19 Nisan 2024, Cuma

Pala Ailesi, AK Partilileri iftarda ağırladı

25 Temmuz 2014, Cuma 13:38

     


Çine Yeni Mahalle'de ikamet eden Pala Ailesi, AK Partilileri iftarda ağırladı.

 

Pala Ailesi'nin evinde gerçekleşen İftara AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, Yönetim Kurulu üyeleri Tolga Toy, Güler Korkmaz, Hatice Palak, Cüneyt Bayraktar, Ömer İncedal, Nuri Gözmen ve Sedrettin Kahyaoğlu ile birlikte AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun, Çine Organize Sanayi Başkanı Kayhan Güney, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cingöz, AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Sami Güner ve partililer katıldı.

 

"MUTLU ANLARIMIZI DA PAYLAŞIYORUZ"

Aydın'ın çeşitli yerlerinde bu gibi ev ziyaretlerinde bulunduklarını belirten AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, "Sevgimizi, bağımızı ve saygımızı güçlendiriyor ve birlikte vakit geçirerek, dayanışma içerisinde acı günlerde olduğu gibi mutlu anlarımızı da birbirimizle paylaşıyoruz. Ramazan sevgi, kardeşlik ve insanı duyguları kitlelere duyurmak için çok iyi bir fırsat ve biz de bu nedenle bu gibi organizasyonlar ile katkılarımızı sunuyoruz" dedi.

 

AK Partilileri iftarda evinde ağırlayan Süleyman Pala da, "Arkadaşlarımız ve kardeşlerimizin evimde oruç açması beni çok mutlu etti. Ramazan ayında bu gibi etkinliklerle içimizde azalan komşuluk duygularımızı artırmalı ve bunu yaymalıyız" diye konuştu (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler