23 Nisan 2024, Salı

"Başbakan Erdoğan'a açık mektup"

24 Temmuz 2014, Perşembe 09:44

     


Çine Devlet Hastanesi'nde görev yapan İç Hastalıkları Uzmanı Mehmet Özgür Niflioğlu, www.bedelliaskerlik.biz internet sitesinin 'Bedellide Son Durum Platformu'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bedelli askerlik isteğini dile getirdi. Doktor Niflioğlu'nun yazısı facebookta 'Bedelli Askerlik İstiyoruz' adlı hesabında, 'Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a açık mektup' olarak paylaşıldı.

 

Aynı zamanda Hekimlerin Sosyal Medya Platformu www.asistanhekim.org'un kurucusu olan 31 yaşındaki Mehmet Özgür Niflioğlu, Başbakan'a yazdığı açık mektupta şunları söyledi:

 

"Gene bedelsiz bir gün. Çoğunuz uyumadınız. Çoğunuz anlamadınız. Çoğunuz kararsızsınız. Bir çoğunuzda güne öylesine başladınız. Esas sıkıntı ne biliyor musunuz arkadaşlar. 803 bin genciz. Ailelerimizle beraber 4 milyonu aşan bir kitleyiz. Ama bizim için koşturan, bizim için çabalayan, bir milletvekilimiz yok. Bizlerle dalga geçen milletvekilleri ararsanız, işte ne yazık ki o çok. Eğer gerçek anlamda temsil edilebilseydik. Kabaca 40 milletvekili şuan bu işin peşinden koşuyor. Sayın Başbakan'ın sürekli önünü kesiyordu.

 

"BU FİKRİNİZİ DESTEKLİYORUM"

Bu vesile ile Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da sesleniyorum. Eğer, Milletvekili seçilme yaşını 18'e düşürmeyi planlıyorsanız ki bu fikrinizi gerçekten destekliyoruz, bu bedelsiz günlerden bizleri kurtarmak, hayatın akışındaki bu çağ dışı engelleri önümüzden kaldırmak zorundasınız. Dünde dedim bu günde tekrar ediyorum, esas mıntıka temizliği Meclis'te yapılmalı. Yaş ortalaması 29 olan bir ülke, yaş ortalaması 45 olan bir toplam tarafından idare olunmamalı. Unutmayın Sayın Başbakan, rahmetli Erbakan, siz daha 30 yaşındayken sizin önünüzü açtı. Lütfen sizde bu gençliğin önünü açın. Geç olmadan. Güç olmadan. Zorlaştırmayın kolaylaştırın." (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler