17 Nisan 2024, Çarşamba

İYİ PARTİDEN HÜSEYİN DEDEYİ SEVİNDİREN HEDİYE

23 Kasım 2020, Pazartesi 16:58

     


İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri Semra Eroğlu ve Durmuş Kural, 66 yaşındaki Hüseyin Serin'e yatak hediye etti. Hüseyin Serin, sağlığını düşünen İYİ Parti temsilcilerine teşekkür etti. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

İYİ Partili Çine Belediye Meclis Üyesi Semra Eroğlu ve İYİ Parti Çine Basın Sözcüsü Durmuş Kural'ın Çine'de yaşayan 66 yaşındaki Hüseyin Serin'e yatak hediye etti. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi altında bulunan ve tedavisine evde devam edilen Hüseyin Serin, sağlığı için düşünülerek kendisine hediye edilen yataktan ötürü parti temsilcilerine teşekkür etti. Ayrıca İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, İYİ Partili Çine Belediye Meclis Üyesi Semra Eroğlu, İYİ Parti Çine Basın Sözcüsü Durmuş Kural, ilçe yönetimi ve gençlik kolları Serin ailesini ziyaret etti. 

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, 47 gündür hastanede tedavi gören Hüseyin amcamızın taburcu haberini büyük bir sevinç ile karşıladık. Aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunduk. Allah tüm hastalara şifa nasip eylesin. Bu günlerde sağlığımıza daha çok dikkat etmeliyiz. Sağlık ihmale gelmez, sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat edelim. İYİ Parti olarak ilçe halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler