23 Nisan 2024, Salı

Askerlerden duygulandıran sürpriz

23 Ekim 2018, Salı 17:33

     


Vatani görevini yerine getiren Çineli Mehmetçiklerin ailelerine yapmış olduğu sürpriz, duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Bir süredir evlat hasreti ile yanıp tutuşan yakınları, asker oğullarını görünce sevinç gözyaşları döktü.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Kırklareli'nde vatani görevini yerine getiren asker Erçin Kulak ile Elazığ'da vatani görevini yerine getiren Emre Uzun, vatani görevini yerine getirecek olan arkadaşlarının memleketlerinde düzenlediği asker eğlencesine katıldı. Çine'nin Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir sokakta gerçekleştirilen asker eğlencesinde vatandaşları eğlendirmek için bulunan müzik grubundaki solist bir süredir vatani görevini yerine getirmekte olan Erçin Kulak ve Emre Uzun'un ailelerine 'keşke şimdi çocuklarınız burada olsaydı değil mi?' sorusunu yöneltti. Evlat hasreti çeken aileler 'evet' der demez hayalleri gerçek oldu ve asker evlatları üniformaları ile bir anda karşılarına dikildi.

 

SEVİNÇ GÖZYAŞI DÖKTÜLER

Özlemini duydukları evlatlarını bir anda karşısında gören anne ve babalar koşarak evlatlarına sarılırken, bir süre duygu yüklü anlar yaşandı. Birbirlerinin özlemini çeken anne, baba ve evlatları sımsıkı birbirlerine sarılırken eğlenceye katılan tüm vatandaşların karşısında yaşanan bu olay yürekleri sızlattı, sevinç gözyaşları döküldü. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler