19 Nisan 2024, Cuma

"Balkona illa 'dikkat balkon var' mı yazalım?"

23 Ekim 2014, Perşembe 15:05

     


Çineli Can ailesi kendilerine ait evin balkonuna çarparak balkon duvarının hasar görmesine neden olan kamyon şoförlerine tepki gösterdi. Kamyon şoförlerini daha dikkatli olmaları konusunda uyaran Celal Can, "Balkona illa, 'dikkat balkon var' mı? yazalım" dedi.

(GALERİ İÇİN FOTO ÜZERİNİ TIKLAYIN)

Sarıoğlu Mahallesi 296. Sokak'ta köşe başında bulunan binanın ikinci katının balkonu sokak yolunu kullanan damperli kamyonlar tarafından zarar gördü. 4 ayda 3 kez balkonlarının damperli kamyonlar tarafından zarar gördüğünü söyleyen Celal Can, artık kamyon çarpar korkusuyla balkonu kullanamaz hale geldiklerini söyledi. Adnan Menderes Bulvarı'ndaki Alabanda Kavşağı'nın kapatılmasından sonra yük kamyonlarının dar sokakları kullanmak zorunda bırakıldığını ifade eden Can, balkonlarına zarar veren dikkatsiz kamyon şoförleri kadar, Alabanda Kavşağı'nın kapanmasına neden olanlarında suçlu olduğunu söyledi.

 

Can, kamyonların sebep olduğu ve balkonun bir kısmının yıkıldığı son kazada, sokakta bulunan bir evin dış kapının beton tentesine de kamyonun çarpmasından kaynaklı yıkımlar olduğunu söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler