25 Nisan 2024, Perşembe

Kömürcüoğlu Ailesi’nden baba ocağında iftar yemeği

23 Nisan 2022, Cumartesi 22:46

     


Çine ve Muğla’da faaliyet gösteren ve endüstriyel hammaddeler üretiminde Türkiye'nin önemli firmalarından Kömürcüoğlu Grup Ailesi, baba ocağı olan Katrancı Mahallesi’nde iftar programı düzenledi.

Kömürcüoğlu Grup'un Kurucu Başkanı Mustafa Ali Kömürcüoğlu’nun çocukları, babalarının doğup büyüdüğü Yenipazar Katrancı Mahallesi’nde iftar programı tertipledi. Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu ile Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Kömürcüoğlu davetliler ile yakından ilgilendi.

27 NİSAN’DA ŞEYHLER'DE İFTAR PROGRAMI DÜZENLENECEK

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Katrancı Mahallesi ile civar mahallelerden yoğun davetlinin katılımı ile gerçekleşen iftar programında, misafirler ve Kömürcüoğlu Ailesi’nin bireyleri hep birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı. Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu, katılımcılara teşekkür ederek, 27 Nisan Çarşamba günü Çine Şeyhler Mahallesi'nde geniş kapsamlı bir iftar programı daha organize edeceklerini ifade etti. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler