25 Nisan 2024, Perşembe

THK'da Çine'yi gururlandıran gelişme

22 Eylül 2018, Cumartesi 15:49

     


Cumhuriyet'in ilanından 16 ay sonra Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün emirleriyle "Türk Tayyare Cemiyeti" adıyla kurulan Türk Hava Kurumu Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine ilk kez bir Çineli seçildi. THK Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Özırmak, "Çine olarak THK'ya vermiş olduğumuz değeri sonsuza kadar sürdüreceğiz" dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Türk Hava Kurumu Çine Şube Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Çine Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Özırmak, Türk Hava Kurumu Genel Merkezi yedek yönetim kurulu üyeliğinden asil yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Çine'de Türk Hava Kurumu Genel Merkez Asil Yönetim Kurulu Üyesi olan ilk kişi olmasının kendisini onurlandırdığını ifade eden Doğan Özırmak, "Çine olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyetin ilanından sonra kurmuş olduğu kuruma destek vermekten onur ve gurur duyuyoruz. Çine halkı Türk Hava Kurumu'na vermiş olduğu destek ile ülke genelindeki başarılarda her daim ilk 10'a girmeyi başarmıştır. Bu durum vatan sevdası ile çalışmalarını yürütmekte olan Türk Hava Kurumu Genel Merkezi tarafından geçmişte şubemize gönderilen teşekkür ve onur plaketleri ile Çine halkına hak ettiği manevi değer hissettirilmiş ve şahsım adına verilen asil yönetim kurulu üyeliği ile de taçlandırılmıştır.

 

ŞÜKRAN VE SAYGILARINI SUNDU

Türk Hava Kurumu geçmişte olduğu gibi önderimiz Atatürk'ün de dediği gibi 'İstikbal göklerdedir' anlayışı ile çalışmalarına devam edecek bir çok genci bu kutsal görevde yardımcı olmaya devam edecektir. Ben tüm Türk Hava Kurumuna gönül vermişler adına bize desteklerini esirgemeyen başta merhum Hüseyin Özkan, Raşit Kalkan, Nuri Ülgüç ve THK Çine Şube Başkanı Sabahattin Eryalçın olmak üzere tüm emeği geçen ve yardımını esirgemeyen hemşehrilerimize şükran ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler