29 Mart 2024, Cuma

"Çine, olmazsa olmaz"

22 Eylül 2014, Pazartesi 09:39

     


Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği Başkanı Necati Ünal, İzmir'de Aydın'ı tanıtım amaçlı gerçekleştirecekleri fuarda Çine'nin değerlerinin de yer almasını gerektiğini belirterek, "Çine olmazsa olmaz" dedi.

 

Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği Başkanı Necati Ünal, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok'u makamında ziyaret etti.

 

İzmir'de Aydın'ı tanıtacak geniş kapsamlı bir fuar gerçekleştirmek istediklerini belirten Başkan Necati Ünal, ziyaret ettiği yetkililerden organizasyonda Çine'nin değerlerinin de tanıtılmasının sağlanması için yardım istedi. Çine'nin suyunun, köftesinin ve tarihi yerlerinin Aydın'ı tanıtan bu fuarda kesinlikle olması gereken değerler olduğunu söyleyen Başkan Necati Ünal, "Gerçekleştireceğimiz fuar ile birlikte, insanlara Aydın nedir? Sorusuna yanıt bulmaları için her şeyi ile Aydın'ı ayaklarına getirmeyi planlıyoruz. Aydın sanayisi, ticareti ve turizmi güçlü bir Büyükşehir. İnsanlar, Aydın'ı sadece incir, zeytin üreten bir kent olarak tanıyor. Bu tanıtım organizasyonumuzda Çine olmazsa olmaz. Bu fuar ile Aydın'ın bütün güzelliklerini, sanayisini, ticaretini ve özelliklerini insanlara tanıtmak istiyoruz" dedi.

 

Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine'nin tanıtılması için yardımlarını esirgemeyeceklerini belirtti. Başkan Ünal, 18 Aralık'ta başlayıp ve 21 Aralık'ta sona erecek fuarın her alanda Aydın için çok yararlı olacağını ifade etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler