28 Mart 2024, Perşembe

ASKİ'den açıklama: Normal hale gelecektir

22 Ocak 2019, Salı 16:00

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), Çine'nin Sarnıç Mahallesi'ndeki yol sıkıntısına ilişkin açıklama yaptı. Yola gerekli dolgu işleminin yapıldığı belirtilen açıklamada, yağışların sona ermesiyle birlikte yolun normal haline döneceği ifade edildi.

 

Çine'nin Sarnıç Mahallesi'nde yaşayan 57 yaşındaki Mustafa Sever, bundan 15 yıl önce evine ulaşım sağlayan yola kendi imkanlarıyla maden taşı döktüğünü ve bu sayede yolu daha kullanışlı hale getirdiğini söylemiş ve mahalle merkezine tatlı su ulaştırmak için yolun ortasından geçirilen altyapı boru hattının yolu bozduğunu dile getirerek yolun bir an önce onarılması talebinde bulunmuştu. ASKİ konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Çine İlçesi Sarnıç Mahallesi'nde, mahalle merkezinde bulunan tatlı su çeşmesine su verilmesi amacıyla yapılan içme suyu hattı döşeme çalışması nedeniyle haberde belirtilen güzergahta kazı çalışması yapılmış ve kazı sonrasında gerekli dolgu işlemi yapılarak yol eski haline getirilmiştir. Mevsimsel olarak yağışlı aylara girilmesi nedeniyle güzergahta oluşan olumsuzluklar yağışların sona ermesiyle normal hale gelecektir." (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler