28 Mart 2024, Perşembe

Selin yarattığı sorunlar gideriliyor

21 Eylül 2016, Çarşamba 16:48

     


Çine'de yaşanan sel felaketinin ardından hayat normale dönerken selin yarattığı tahribatın giderilmesine ve afetle birlikte gelen çamurun cadde ve sokaklardan temizlenmesine başlandı.

 

Çine'de dün akşamüzeri etkili olan sağanak yağış ile birlikte Madran Dağı'ndan gelen ve ilçe merkezini etkileyen selin yarattığı tahribat gideriliyor. Sokakları dolduran çamur ve ağaç dalları Çine Belediyesi ve ASKİ görevlileri tarafından kaldırılıyor. Çine Belediyesi, ASKİ, Ziraat Odası ve maden şirketlerinden temin edilen kepçeler ile tıkanan köprü ve yollar açıldı. Şehir merkezinde etkili olan sel felaketinin Mutaflar, Evciler, Eskiçine, Yağcılar, Akçaova, Kargı, Bahçearası, Sağlık, Topçam, Kırksakallar, Camızağılı ve Soğukoluk mahallelerinde yol açtığı tahribatın giderilmesi için de çalışma yapıldığı bildirildi.

 

"TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ"

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, farklı noktalarda yapılan temizlik ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Dinçer, "Sel felaketi ile oluşan aksaklıkları gidermek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Allah bizi korudu. Tüm Çine halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Can ve mal kaybının yaşanmaması bizim tesellimiz oldu. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

 

BAŞKAN YARDIMCISI KARABULUT, SÜRÜCÜLERİ UYARDI

Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, ev, bahçe ve tarlalarda oluşan su birikintilerinin arıtılması için vatandaşların Çine Belediyesi'ne müracaat etmeleri durumunda, sorunun giderilmesi için imkanları doğrultusunda çalışma yapabileceklerini söyledi. Karabulut, mahalle yollarındaki çamurların trafikte tehlike yarattığı ve sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği uyarısında bulundu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler