25 Nisan 2024, Perşembe

"Çine Avcılık ve Atıcılık Derneği'ne sahip çıkacağız"

21 Mart 2019, Perşembe 11:38

     


Cumhur İttifakı'nın AK Partili Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, Çine Avcılık ve Atıcılık Derneği'ni ziyaret etti. Özden, "Çine Avcılık ve Atıcılık Derneği'ne sahip çıkacağız." dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Cumhur İttifakı'nın AK Partili Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, Çine Avcılık ve Atıcılık Derneği'ni ziyaret etti. Özden'i Çine Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Ali Tarhan ve dernek üyeleri karşıladı. Özden, Çine Avcılık ve Atıcılık Derneği'nin belediyeyi yönetenlerce bugüne kadar yalnız bırakıldığını iddia ederek, belediye başkanı olduğu takdirde derneğe sahip çıkacağını söyledi.

 

"GENÇLERİMİZİN KUPASI ÇİNE'YE GELECEK"

Özden, "Çine Avcılık ve Atıcılık Derneği, ilçemiz için bir değerdir. Çine Belediyesi'ni bugüne kadar yönetenler Çineli avcı ve atıcı kardeşlerimize sahip çıkmadı. Bizim Çinemizde iki tane medarı iftiharımız olan atıcı Sabri Özen ve Fatih Yetişkin kardeşlerimiz Çine'yi temsil edemiyorlar. Neden biliyor musunuz? Çünkü belediyeyi yönetenler sahip çıkmıyor, destek olmuyor. Sabri Özen ve Fatih Yetişkin kardeşlerimiz Çine Belediyesi kendilerine sahip çıkmadığı için İncirliova Belediyesi ve Germencik Belediyeleri çatısı altında yarışmalara katıldılar. Bunu düşünebiliyor musunuz ve bu Çine'nin gururu iki gencimizin yarışmalarda almış oldukları madalya ve kupalar İncirliova ve Germencik'te kaldı. Böyle bir şey olabilir mi? Biz göreve geldiğimizde derneğimize, gençlerimize sahip çıkacağız. Bizim gençlerimizin kupaları Çine'ye gelecek. Mermi dahi vermemişler. Ne zaman vermişler biliyor musunuz? 2014 yılı seçim öncesi 30 koli falan fişek vermişler. Enver Salih Dinçer ne gerekiyorsa yapacağız, size destek olacağız demiş. Seçim bitmiş, destek de bitmiş. Her yardım için gittiklerinde bütçe yok, para yok demişler. 31 Mart'tan sonra biz kazanırsak bu derneğimizin sponsoru Çine Belediyesi olacak. Bizim gençlerimiz niye oralara gidiyor. Germencik'teki gençler İncirliovalı gençler buraya gelsin. Çinemize bir atış poligonu yapacağız. Türkiye'nin her yerinden gelecek olan misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamanın gururunu yaşayacağız. Çine Avcılık ve Atıcılık Derneği'ne sahip çıkacağız." diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler