29 Mart 2024, Cuma

Çine süs tavuğu şölenine hazırlanıyor

20 Şubat 2020, Perşembe 14:16

     


Çine Güvercin ve Kanatlı Hayvanları Yaşatma Üretme Koruma ve Yetiştiriciler Derneği ilk süs tavuğu şöleni için harekete geçti. Renkli görüntülere sahne olan müzayede Çine'de ilk kez gerçekleştirilecek.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'de uzun yıllardır eksikliği hissedilen kanatlı hayvanları yaşatma üretme ve yetiştirme derneği kurulmasının ardından ilçedeki etkinliklerine hızlı başladı. Çine Güvercin ve Kanatlı Hayvanları Yaşatma Üretme Koruma ve Yetiştiriciler Derneği Başkanı Emre Tezer, 29 Şubat 2020 tarihinde ilk süs tavuğu şölenini gerçekleştireceklerini ifade etti. Süs tavukları ve kanatlı kümes hayvanlarının büyük ilgi gördüğünü belirten Başkan Tezer, "Türkiye'nin çeşitli illerinden onlarca kişi Çine'ye gelerek ilk süs tavuğu mezatımıza katılacak. Birbirinden güzel süs tavukları meraklıları için görücüye çıkacak. Davetlilerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Bu bizim ilk heyecanımız. Herkesi bu heyecanımıza ortak olmaya davet ediyoruz" dedi.

 

Çine Güvercin ve Kanatlı Hayvanları Yaşatma Üretme Koruma ve Yetiştiriciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Akalın şölende yapılacak olan mezatı bizzat kendisi idare edeceğini ifade ederken, "Dernek binasında ilk kez gerçekleştireceğimiz süs tavuğu şöleni için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ülkemize ve bir çok ülkeye ait birbirinden güzel süs tavukları bu mezatta görücüye çıkacak. Aynı zamanda organik köy horozları tavukları da sağlık kontrolünden geçerek güvenilir şekilde mezatta satışa sunulacak. Bol hediyelerin olduğu eğlenceli bir etkinlik olacak" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler