28 Mart 2024, Perşembe

Kanal F’yi Aydın Denge Gazetesi satın aldı

20 Ocak 2017, Cuma 16:36

     


Muğla Fethiye’de Özyer Grup bünyesinde bulunan ve yaklaşık 1,5 yıldır uydudan yayın yapan Kanal F televizyonu, Aydın medyasının önemli aktörlerinden biri olan Denge Gazetesi tarafından satın alındı.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Denge Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Emin Aydın, önceki gün Özyer Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Kanal F’nin sahibi Hasan Özyer’le yaptıkları görüşmenin olumlu yönde sonlandırıldığını ve devir sürecinin başladığını bildirdi.


Televizyonun merkezinin Aydın olacağını, fakat başta Muğla olmak üzere Ege Bölgesi’nin tüm illerine dengeli bir yayıncılık yaparak sürecin devam edeceğini belirten Denge Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Emin Aydın “Aydın’da 19 yıldır medya alanında faaliyet yürütüyoruz. Güçlü ve heyecanlı bir ekibimiz var. Aydın’la birlikte tarafsız ve özgür habercilik ilkelerimizi, uydu kanal aracılığıyla tüm Ege’ye ve Türkiye’ye yansıtacağımıza inanıyorum” dedi.


ÖZYER’E TEŞEKKÜR ETTİ
Özyer Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Kanal F’nin sahibi Hasan Özyer’in, bu televizyonun Ege’de kalması ve sadece Aydın ve Muğla değil Ege’nin tüm illerinde, işi bilen insanlar tarafından yürütülmesine olan inancı nedeniyle, her türlü destek ve katkısını esirgemediğini de sözlerine ekleyen Aydın” Bu televizyonun sadece merkezi ve adı değişecek. Ama yayıncılık ve habercilik açısından tüm ege illerini ve diğer ülkelerdeki gurbetçilerimizi kucaklayacak. 1 Mart itibarıyla yeni logosu, yeni merkezi ve yeni ismiyle aynı frekanstan yayınımıza devam edeceğiz. Bizlere katkısını esirgemeyen ve her türlü kolaylığı gösteren Özyer Grup ve Kanal F’nin sahibi Hasan Özyer’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.







 
Son Eklenen Haberler