23 Nisan 2024, Salı

“Çineliler, İzmir’de bir eviniz daha var”

20 Ocak 2017, Cuma 14:57

     


İzmir Karabağlar İlçe Müftülüğüne atanan Çine İlçe Müftüsü Feyyaz İdin için veda programı düzenlendi. Programa ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruluş, siyasi parti temsilcileri yoğun ilgi gösterirken, Müftü Feyyaz İdin Çinelilere,” İzmir’de bir eviniz daha var” diyerek, gözünün Çine’den uzak kalsa bile gönlünün hep Çine’de olduğunu ifade etti.

 

Çine Müftüsü Feyyaz İdin için hazırlanan veda programı Mehmet Zengin’in Yeri’nde gerçekleştirildi. Çine Kaymakamı Özkan Demir ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in de katıldığı veda programına katılımın yoğun olduğu gözlemlendi. Çine Müftüsü Feyyaz İdin’e ilçede yapmış olduğu hizmetlerinden ötürü başarı belgesi ve teşekkür plaketi ile birlikte Çine İmam Hatip Mezunlar Derneği’nin hazırlatmış olduğu çiçek takdim edildi.

 

Çine Müftüsü Feyyaz İdin, “Vedalar gözle sevenler içindir, gönülden sevenlerin ayrılığı olmaz. Mekan değişikliği sebebiyle veda edeceğiz ama burası bizim için bir memleket oldu. Ben çok bahtiyar oldum. Her kaymakamdan devlet adamlığı adına çok şeyler öğrendim, sayın kaymakamımız tecrübeli idi, istifade ettim. Muazzam bir devlet nezaketi gördüm. Belediye başkanımız hiçbir talebimizi geri çevirmedi. Sürekli bize destek verdi. Sayın başkanımın nezaketine hayranım. Sivil toplum kuruluş temsilcileri, parti başkanları da bizleri hiç kırmadı, destek verdi. Benim burada göreve başlarken bir evim vardı, şimdi birden fazla evim oldu. Sizin de artık inşallah İzmir’de de bir eviniz daha var. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun. Sizleri Allah’a emanet ediyorum” dedi.

 

Çine Kaymakamı Özkan Demir, “Müftü bey ile aynı zamanlarda Çine’de göreve başladık. İş arkadaşımın dışında da bir arkadaşım oldu, kendisi. Çine’ye çok hoş bir seda bıraktı. Bir görev ve ciddiyet adamıydı. İşini başarıyla yerine getirdiğine şahit olduk. İnşallah Allah yolunu açık eder, başarısı devam eder. Biz kendisinden razıyız. Ailesi ile birlikte uzun sağlıklı ömür diliyorum” dedi.

 

“ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ise, “Müftü bey ile başarılı bir şekilde çalıştık. Çine’den daha büyük bir ilçeye gidiyor.  Orada daha çok kişiye ulaşacak, ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı bütün Çineliler adına kendisine teşekkür ediyorum. Allah yolunu açık etsin” dedi.

 

AYDIN İL MÜFTÜSÜ OLMASINI DİLEDİ

AK Parti Çine ilçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun, “Müftümüz, çalışma azmi ve görevi ile Çinelilerin gönlünde taht kurduğunu düşünüyorum. Buradan yükselerek gidiyor. Yeni görevinde başarılar diliyorum. Ailesiyle çocuklarıyla huzurlu günler diliyorum. Bu şarkı burada bitmez diyorum. İnşallah bir gün kendisini Aydın İl Müftüsü olarak görmek isteriz” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler