29 Mart 2024, Cuma

Çine’nin damadından veda mesajı

19 Kasım 2022, Cumartesi 10:46

     


Çineli Bahar Toksoy’un eşi Giovanni Guidetti, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na veda etti. Guidetti mesajnıda, "Türkiye bana sahip olduğum en değerli şeyleri verdi" dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamada, 2017 yılından bu yana A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı çalıştıran Giovanni Guidetti ile gerçekleştirilen görüşme sonrasında karşılıklı olarak yolların ayrılmasına karar verildiği bildirildi.

Açıklamada, "Detaylar daha sonra Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Giovanni Guidetti'nin beraber yapacağı basın toplantısıyla açıklanacaktır" denildi.

GUİDETTİ'DEN VEDA MESAJI

İtalyan başantrenör, sosyal medya hesabından yayımladığı veda mesajında, "Türkiye bana sahip olduğum en değerli şeyleri verdi. Eşimi bu ülkede tanıdım, kızım bu ülkede dünyaya geldi. Bu ülke bana saha içinde bir kariyer, saha dışında çok mutlu bir hayat hediye etti. Her gün 'Bu güzel ülkeye neler verebilirim?' diye düşündüm" ifadelerini kullandı.

A Millî Takım Voleybol oyuncusu Çine’nin Dorumlar Mahallesi’nden Bahar Toksoy ile 2013 yılında buyana evli olan Giovanni Guidetti çifti, Alinson Yaz isimli bir kız çocuk sahibi. 







 
Son Eklenen Haberler