25 Nisan 2024, Perşembe

“Çine’nin oksijene ihtiyacı var”

19 Kasım 2016, Cumartesi 11:00

     


Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, Orman ve Su İşleri Bakanı Profesör Doktor Veysel Eroğlu’ndan ağaç talebinde bulunarak, “Çine’nin oksijene ihtiyacı var” dedi.

 

Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, çukurda kalan bir yerleşim yeri olan Çine'de kış aylarında kömür kullanımından kaynaklanan hava kirliliği yaşandığını belirterek rüzgar sirkülasyonunun olmadığı ilçede boş arazilere ağaç dikilmesi gerektiğini söyledi.

'AĞAÇ KAMPANYASI BAŞLATALIM' ÖNERİSİ

Bu konuda Orman ve Su İşleri Bakanı Profesör Doktor Veysel Eroğlu’ndan da yardım isteyen Başkan Atıgan, “Çine’de nefes alabilmemiz için daha çok ağaca ihtiyacımız var. Boş gördüğümüz her yere ağaç dikmemiz lazım. Adnan Menderes Barajı ve Topçam Barajı çevresinde ağaçlandırma çalışmaları yapmamız gerekiyor. Çine’de ailemiz ile birlikte geçirebileceğimiz bir mesire alanımız yok. Madran Dağı’nı iyi değerlendiremiyoruz. Çine’nin oksijene ihtiyacı var. Bu konuda Ziraat Odası olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Bütün kurum ve kuruluşlar, sivil toplum örgütleri birlikte hareket ederek bakanlığımızın da desteğini alarak ağaç dikme kampanyası başlatalım” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler