29 Mart 2024, Cuma

"Parola 2019"

19 Kasım 2015, Perşembe 08:25

     


AK Parti Çine Gençlik Kolları, zafer yemeği düzenledi. AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Ali Tarhan, 2019 Yerel seçimlerini hedef göstererek, "Parola 2019" dedi.

Köfteci Dede'de düzenlenen yemeğe, AK Parti Çine Gençlik Kolları’nın çok sayıda üyesi katıldı. Yemekte konuşan AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Ali Tarhan, şunları söyledi:

"1 Kasım ve 7 Haziran ile birlikte çok yoğun, tempolu bir süreci geride bıraktık. Sizler de bütün aşamalarda bizlere eşlik ettiniz. Emeklerinize, yüreğinize sağlık. Hamdolsun 1 Kasım'da milletin iradesi tecelli etti. Türkiye'de milletin tercihi ile bir güven geldi. AK Parti 14 yıldan beri hizmet etmeye devam ediyor. Milletin iradesi kapsamında ekonomik, demokrat, iktisadi gelişmeler oldu. Allah, bu ülkenin, bu milletin geleceğine dair, millete rağmen kirli hesaplar yapanlara fırsat vermesin. Acısıyla tatlısıyla bir seçim geçirdik. Bundan sonra iş siyasilere ve bürokratlara düştü. Emin olunuz ki AK Parti yine hizmetlerine tam hızıyla devam edecektir. Çünkü AK Parti'nin sözü senettir. Bundan sonra daha büyük bir aşkla ve moralle hizmet etmenin gayretinde olacağız. AK Parti Aydın milletvekillerimiz öncülüğünde Aydın'a yapılacak olan hizmet ve yatırımların halkımız tarafından en iyi şekilde değerlendirileceğini düşünüyor ve 2019 Yerel seçimlerinde Aydın'da ve Çine'de AK Partili Belediyelerin hizmet yolunu milletimizin açacağını ve diğer il ve ilçelere göre çok çok geride kalan memleketimizin AK Parti yönetimi ile kalkınacağını ve büyüyeceğini ifade etmek istiyorum.

"HİZMET NASIL YAPILIRMIŞ BİRİLERİNE GÖSTERECEĞİZ"

Artık milletimiz, günlük geçici hizmetlerden bıktı. Milletimizin gözünü boyamaktan öteye gitmeyen, yoğurt, et dağıtma gibi hizmetlere halkımız artık prim vermiyor. Vatandaşlar artık kalıcı çözümler üretilmesini istiyor. İşte tam bu noktada biz AK Parti olarak her zaman bu görevi layıkıyla yerine getirmek için varız. Çine'yi köstebek yuvası haline gelen yollardan, sağlıklı ve gününde toplanmayan çöplerden, işsiz arkadaşlarımızın gurbette çalışmasına bir dur demek istiyor ve bunun gibi birçok gerekli hizmetlerin ilçemize kazandırılması ve daha iyi bir yönetim anlayışı ile ilçemizin daha yaşanılası bir hale gelmesi için 2019 yerel seçimlerinde Çine halkının belediye bayrağını AK Parti'ye devredeceğinden hiç şüphe duymuyoruz. 2019 Yerel seçimleri Çine için bir dönüm noktası olacak. CHP zihniyeti ile yönetilen ve vakit geçtikçe gerileyen ilçemizin tekrar kalkınmasını sağlamak için AK Belediyeciliği Çine'mizde faaliyete geçmeliyiz. Bundan sonraki hedefimiz, parolamız 2019. 1 Kasım'da kazandığımız zaferi 2019 yerel seçimlerindeki başarımız ile taçlandıracak ve hizmet nasıl yapılırmış birilerine göstereceğiz." (MURAT ŞENBAKLAVACI)







 
Son Eklenen Haberler