16 Nisan 2024, Salı

Başkan Dinçer, muhtarların gününü kutladı

19 Ekim 2016, Çarşamba 10:08

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 19 Ekim Muhtarla Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, muhtarlar ile belediye arasındaki koordine ve iletişimin güçlendirilmesi amacıyla geçen yıl 'Muhtarlıklar Müdürlüğü' kurduklarını söyledi.

 

Başkan Enver Salih Dinçer, mesajınında şunları söyledi; “Ülkemizde yerel demokrasinin en eski örneği olan muhtarlık müessesesi ve muhtarlarımız; görev yaptıkları mahallelerdeki sorunların çözümü, vatandaşların talep ve beklentilerin yerine getirilmesi yolunda, kamu idareleri ve yerel yönetimlerle işbirliği içinde hareket eden önemli birer hizmet odaklarıdır.

Halkımızın tercihi ve seçimiyle işbaşına gelmiş muhtarlarımız, vatandaşlarımızın hizmetle buluşturulması noktasında bizlerin de birer çalışma arkadaşıdır. Bu sebeple belediye olarak muhtarlar ve belediye arasındaki koordinenin ve iletişimin güçlendirilmesi amacıyla geçen sene Muhtarlıklar Müdürlüğü kurduk. Kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve güvenli bir şekilde sunulması, sorunların en kısa sürede yetkili makamlara iletilmesi ve mahalle muhtarların etkinlik ve işlevlerinin artırılarak taleplerinin sonuçlandırılması amacıyla kurduğumuz bu müdürlüğümüz, taleplerin verimli ve etkin bir şekilde sonuçlandırılmasında önemli görev üstlenmektedir. Bizler de halkımıza hizmet noktasında ilçemizdeki mahalle muhtarlarımızla diyaloğumuzu devamlı olarak sürdürmekteyiz. Gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, İlçemizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutluyor, hayatını kaybeden muhtarlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.” (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler