24 Nisan 2024, Çarşamba

"Hani benim arkadaşlarım"

19 Eylül 2016, Pazartesi 15:17

     


Çine'de düzenlenen Gaziler Günü kutlaması, protokol üyeleri ve Kore gazisi, 85 yaşındaki Mustafa Güler'in katılımı ile Hükümet Meydanı'nda kutlanırken, gazi Güler, 'Hani benim arkadaşlarım' diyerek serzenişte bulundu.

 

Gaziler Günü Çine'de Hükümet Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Törende Çine Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Çine Belediye Başkanlığı Atatürk büstü önüne çelenk bıraktı. Çine Kaymakamı Özkan Demir, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Askerlik Şube Başkanı Cuma Ali Nacak, Çine Emniyet Müdürü Ali Ridyan, kurum ve kuruluş temsilcileri ve siyasi temsilcilerinin katıldığı törende yer alan tek gazi ise Çine'nin Sarnıç Mahallesi'nde yaşayan Kore gazisi 85 yaşındaki Mustafa Güler oldu. Törende diğer gazi arkadaşlarını yanında göremeyen ve bu duruma üzülen Güler, 'Hani benim arkadaşlarım. Gaziler çağrılmıyor. Bu törenler onlar için' sözleriyle protokol üyelerine tepki gösterdi.

 

KAYMAKAM VE KOMUTANLAR GAZİYE YAKIN İLGİ GÖSTERDİ

Törene katılan Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim ve diğer komutanlar gazi Mustafa Güler'e yakından ilgi gösterirken gazilerin çağrıldığını, ancak bir kısmının rahatsızlıklarından bir kısmının ise eksikliklerden ötürü törene katılamadıklarını ifade ederken Çine Kaymakamı Özkan Demir, gazi Mustafa Güler'e bu gibi konuların hassas olduğunu ve bundan böyle bu gibi konularda daha dikkatli olacakları konusunda söz verdi. Gazi Güler ise törene katılmayan arkadaşlarını da kınadığını ifade etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler