19 Nisan 2024, Cuma

''Düşük kiralar, Çine'ye TOKİ gelmesine engel oluyor''

19 Eylül 2016, Pazartesi 10:06

     


AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş Çinelilerin doğal gaz, TOKİ konutları ve Çine Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenci sayısının artırılması yönündeki taleplerinin çok olduğunu belirtirken bu projelerin hayata geçirilmesi konusunda Çine Kaymakamı Özkan Demir ve AK Parti Çine İlçe Teşkilatı yöneticilerinin daha çok gayret etmelerini istedi ve 'Top sizde' dedi.

 

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çinelilerin, doğal gaz, TOKİ konutları ve Çine Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenci sayısının artırılması konularında yoğun taleplerinin olduğunu ve bunların bir an önce hayata geçmesini istediklerini ifade etti.

 

''VATANDAŞI ÖNCEDEN UYARIN, ÜCRETLERİN TAKSİTLENDİRİLMESİNİ SAĞLAYIN''

Çinelilerin, özellikle doğal gaz isteği olduğunu belirten Milletvekili Mustafa Savaş, vatandaşların doğal gaz için önceden istenilen ücretleri bir anda ödeyemediğini, bu konuda vatandaşların bilgilendirilmesi ve uyarılması gerektiğini, hatta bu ücretlerin taksitlendirilmesinin sağlanabileceğini ifade etti. Çine'de doğal gaz hizmetinin gelebilmesi için özel şirketin 'ilçedeki elektrik abone sayısının yüzde 60'ının doğal gaz talebinin olması' şartını koştuğunu belirten Savaş, ilçedeki toplam elektrik abonesi sayısına göre, en az 5 bin elektrik abonesinin doğal gaz talebi olması gerektiğini söyledi.

 

ÇİNE'DEKİ DÜŞÜK KİRALAR, TOKİ KONUTLARI İÇİN DEZAVANTAJ

Çine Kaymakamı Özkan Demir, TOKİ konutları için geçtiğimiz dönemlerde en az 100 kişinin talebinin olması gerektiğini, ancak istenilen bu rakamın yakalanamadığını belirtirken ilçede düşük kira bedeli ile çok sayıda konutun olmasının TOKİ konutları için dezavantaj olduğunu düşündüğünü söyledi.

 

"ELİNİZİ TAŞIN ALTINA KOYUN"

Çine Kaymakamı Özkan Demir ve AK Parti Çine İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyelerine, TOKİ konutları ve doğal gaz konusunda 'Elinizi taşın altına koyun' çağrısında bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, bu yatırımlar için tekrar harekete geçilmesini, yeterli talebin karşılanmaması halinde de bu yatırımların kazanımı için bir şeyler yapıldığının kamuoyuna gösterilmesi gerektiğini söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler