29 Mart 2024, Cuma

“Kısmetimiz açıldı”

19 Temmuz 2017, Çarşamba 18:26

     


Çine Kaymakamı ve Çine Organize Sanayi Başkanı Özkan Demir, Denge Medya Grubuna ve TVDEN’e ziyaret etti. 4 yıldır Çine Kaymakamlığı ve son bir yıldır Çine Organize Sanayi Başkanlığı görevini yürüttüğünü söyleyen Özkan Demir, hükümetin Çine’ye ve büyük firmaların OSB’ye yatırım yapmaya başladığını belirterek, “Kısmetimiz açıldı” dedi.

 

Ziyarette Denge Medya Gurup Başkanı Mehmet Aydın ve Denge Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sezgin Madran hazır bulundu. Kaymakam Demir, Denge Medya Grubu Başkanı Mehmet Aydın ve tvDEN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın’ı, Aydın’a ilk uydu televizyonunu kazandırdıkları için tebrik etti.

 

Çine Organize Sanayi Bölgesi'nde çok güzel gelişmelerin yaşanmaya başladığını belirten Kaymakam Demir, “Çine OSB artık cazibe merkezi oldu. 82 parselin şuanda 78’ini sattık. Kalan 4 parsel için görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa süre içinde bu kalan parselleri sonuçlandıracağız. Çine OSB artık düzlüğe çıktı. Bunda sonra daha hızlı yol kat edecek. Büyük firmalar yatırım yapmaya başladı. Artık kısmetimiz açıldı. Bunda sonra OSB daha hızlı ilerleyecek. Hükümetimiz de Çine’ye birçok yatırımları hizmete geçirmek için start verdi. Bunlar, Hükümet binası, doğalgaz, cezaevi, hastane ve fen lisesi gibi yatırımlar. Bu yatırımların çalışmaları önümüzdeki günlerde başlanacak” dedi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler