25 Nisan 2024, Perşembe

Çine ile Beşiktaş kardeş olma yolunda

19 Mayıs 2016, Perşembe 15:30

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP’nin Kardeş Belediyeler Projesi doğrultusunda İstanbul Beşiktaş Belediyesi ile Çine'yi kardeş yapabilmek için harekete geçti.

 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in, CHP’nin Kardeş Belediyeler Projesi kapsamında Beşiktaş Belediyesi ile kardeş olmak için attığı adım doğrultusunda İstanbul Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Kırışgil ile görüştüğü, Kırışgil’in Başkan Dinçer’in bu düşüncesine sıcak baktığı, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın da Çine Belediyesi’nin kardeşlik teklifine ‘evet’ demeye yakın olduğu öğrenildi.

Başkan Dinçer, Beşiktaş Belediyesi ile kardeş olurlarsa Beşiktaş Belediyesi’nin ilçede park, bahçe çalışmaları yapacağını, ayrıca her yıl Çineli birçok öğrencinin İstanbul’u gezme fırsatı bulacağını söyledi. Dinçer, Beşiktaş Belediyesi ile Çine Belediyesi arasındaki kardeş belediye düşüncesini haziran ayı meclis toplantısında üyelere sunarak, fikir alışverişinde bulunduktan sonra bir karara varacaklarını söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler